Workshop a přezkoušení způsobilosti senzorických posuzovatelů
Školení je určeno pro pracovníky z potravinářských provozů a pracovníky laboratoří, analyzujících potraviny.
Termín: 23. 4. 2025 (deadline přihláška do 10.4.2025)
Místo konání: VŠCHT, Praha
Časový rozvrh: 9:00 – 13:30 hod. (prezence od 8.45 hod.)
Program:
- ČSN EN ISO 8586 Senzorická analýza – Obecná směrnice pro výběr, výcvik a sledování činnosti vybraných posuzovatelů a odborných senzorických posuzovatelů
- Rozlišení základních chutí a vybraných pachů/vůní
- Určení citlivosti chuti a senzorické paměti
- Rozdílové posouzení (chuti a pachu)
- Pořadová posouzení (chuť, pach, barva, zákal)
Účastníkům workshopu bude vystaven certifikát o způsobilosti k senzorickému hodnocení. Účastnický poplatek učiní 4200 Kč bez DPH/osoba
Přihlášení zde