Školení pro pracovníky laboratoří a manažery kvality

Školení pro pracovníky laboratoří a manažery kvality

Školení pro pracovníky laboratoří a manažery kvality

Cílem školení je poskytnout teoretické základy v oblasti kvality mléka, mikrobiologie, základních analytických metod a metrologie, které jsou nezbytné pro efektivní řízení laboratorních procesů a kontrolu kvality v mlékárenství. Školení je určeno pro nové i zkušenější pracovníky v laboratoři i manažery kvality.

Termín:        

15. 4. 2025 (deadline přihlášek do 1. 4. 2025)

23. 9. 2025 (deadline přihlášek do 9. 9. 2025)

Místo konání: Hotel Krystal, Praha 6

Přednášející: Ing. Ivana Hyršlová, Ing. Jitka Peroutková, Ing. Martina Švejcarová, Ing. Iva Mrvíková, Martin Mičlo 

Časový rozvrh: 9.00 – 14.00 hod. (prezence od 8.30 hod.)

Program:

  • Mléko
     prvovýroba, složení mléka, faktory ovlivňující jeho kvalitu
  • Potravinářské mikrobiologie
    charakterizace a kontrola mikroorganismů ovlivňujících kvalitu a bezpečnost mléčných produktů, doplněno o praktické ukázky laboratorních postupů.
  • Základy chemických analýz
    základní analytické rozbory mléka a mléčných produktů
  • Seznámení s principy metrologie
    úvod do metrologie s důrazem na správné používání měřicích přístrojů a význam kalibrace a ověřování v laboratořích

Bližší informace na emailu akce@milcom-as.cz.