Cílem školení je poskytnout pracovníkům nákupu mléka a manažerům kvality komplexní informace o faktorech ovlivňujících kvalitu syrového mléka.
Termín:
24. 4. 2025 (deadline přihlášek do 10. 4. 2025)
Místo konání: Ke Dvoru 12a, Praha 6
Přednášející: Ing. Růžena Seydlová, Ph.D.
Časový rozvrh: 9.00 – 13.00 hod. (prezence od 8.30 hod.)
Program:
- přehled výsledků kvality mléka za 2024 Laboratoř pro rozbor mléka ČMSCH a. s. Brno
- platná legislativa pro kvalitu syrového kravského mléka /ČR, EU/
- historický vývoj požadavků na hygienickou kvalitu mléka
- vliv výživy na obsahové složky mléka
- vybavení farem dojicí technikou
- bakteriologická kvalita nakupovaného mléka
Bližší informace na emailu akce@milcom-as.cz.