Zásady zvyšování kvality nakupovaného mléka

Zásady zvyšování kvality nakupovaného mléka

Cílem školení je poskytnout pracovníkům nákupu mléka a manažerům kvality komplexní informace o faktorech ovlivňujících kvalitu syrového mléka.

Termín:        

24. 4. 2025 (deadline přihlášek do 10. 4. 2025)

Místo konání: Ke Dvoru 12a, Praha 6

Přednášející: Ing. Růžena Seydlová, Ph.D.

Časový rozvrh: 9.00 – 13.00 hod. (prezence od 8.30 hod.)

Program:

  • přehled výsledků kvality mléka za 2024 Laboratoř pro rozbor mléka ČMSCH a. s. Brno
  • platná legislativa pro kvalitu syrového kravského mléka /ČR, EU/
  • historický vývoj požadavků na hygienickou kvalitu mléka
  • vliv výživy na obsahové složky mléka
  • vybavení farem dojicí technikou
  • bakteriologická kvalita nakupovaného mléka

Bližší informace na emailu akce@milcom-as.cz.

Přihláška