Školení na míru

Školení na míru

Potřebujete připravit školení na míru pro Vaše zaměstnance? Máte speciální požadavek na školení?

Nabízíme Vám naše znalosti a zkušenosti v tomto ohledu.

Sdělte nám své požadavky, školení připravíme dle Vašich představ, přizpůsobíme obsah i formu.

Možné tematické oblasti zahrnují:

  • správná laboratorní a výrobní praxe
  • chemické analýzy, správnost měření
  • mikrobiologické analýzy v potravinářství (možnost připravit praktické ukázky)
  • technologie výroby mléčných výrobků

Cena bude stanovena individuálně na základě délky, rozsahu a počtu účastníků. Rádi Vám připravíme konkrétní kalkulaci.

 

Recenze

"S Vašimi školeními jsme byli velmi spokojeni. Oceňujeme zejména vysokou odbornost lektorů, přátelský a vstřícný přístup a skvělou komunikaci během celé spolupráce. Školení byla přizpůsobena našim potřebám a přinesla očekávané výsledky. Rádi se k Vám budeme vracet i v budoucnu".

Mlékárna Kunín

 

"Absolvování individuálního školení „Mikrobiologické a analytické metody v potravinářství“ bylo pro mě mimořádně přínosné a inspirující. Školení se zaměřilo nejen na teoretickou část, včetně podrobných informací o kolostru a platných mikrobiologických normách mléka, ale i na praktickou práci se vzorky podle těchto norem. Měla jsem možnost seznámit se s přehledem mikrobiologických kontrolních metod, specifikací živných půd a přípravou vzorků, včetně jejich praktického testování a vyhodnocování. Nejvíce si cením příležitosti otestovat vlastní různorodé vzorky kolostra a následně konzultovat výsledky a jejich vyhodnocení s odborníky, v mém případě s velmi milou a ochotnou paní Ing. Jitkou Peroutkovou.

Další část školení byla zaměřena na chemické a analytické metody stanovení mléka v mém případě kolostra v různých formách. Opět perfektní přístup, jak v oblasti teoretických informací, vysvětlení a poskytnutí materiálů, tak i praktické odzkoušení metod pod milým vedením odborníků, kteří byli ochotni odpovědět na všechny mé otázky a podělit se o své zkušenosti. To výrazně obohatilo celý zážitek.

Největším benefitem tohoto školení je, že se nepracuje s běžnými vzorky mléka, ale každý účastník má možnost přinést si vlastní specifické vzorky a pracovat s nimi. To umožňuje získat konkrétní a praktické zkušenosti, které jsou přímo aplikovatelné v praxi. Tento workshop bych rozhodně doporučila každému, kdo se zajímá o kvalitativní kontrolu mléčných produktů a mikrobiologii v potravinářství.“

Ing. Petra Švajná (kontrola kvality, Corinos House, s.r.o.)