Vzdělávací programy:
MILCOM - Výzkumný ústav mlékárenský nabízí:
-
Školení formou Workshopů pro pracovníky řízení jakosti, pracovníky laboratoří, technology / např. tvaroháře a sýraře/ , pracovníky nákupu a další pracovníky, včetně tzv. „nemlékařů“.
-
Konzultace vývoje nových produktů s různými benefity
Témata školení:
- Složení mléka a jeho vliv na kvalitu mlékárenských produktů
- Mikrobiologie mléka a mléčných produktů a vliv na jejich kvalitu a bezpečnost
- Mikrobiologická kontrola v praxi, monitoring výrobních procesů
- Mlékařské kultury a jejich hodnocení a kontrola
- Výroba kysaných výrobků a dezertů
- Výroba mléčných produktů dle zaměření podniku
- Výroba tvarohů a sýrů, jejich technologická a mikrobiologická rizika, výtěžnost
- Vady mlékárenských produktů a systém prevence
- Správná hygienická a výrobní praxe
- Vliv technických parametrů staveb, strojů a zařízení na stálou jakost
Všechna témata se upravují a doplňují podle dohody se zadavatelem
Veškeré konzultace, školení a spolupráce jsou vedeny v rovině přísně důvěrné
Tato školení mají dlouholetou tradici a využívají je české i nadnárodní společnosti.
|