Syřidla


informace a objednávky

 

název

popis

balení

skladování

poznámka

LAKTOSIN

Tekuté přírodní syřidlo živočišného původu o síle 1 : 10 000 obsahující enzym pepsin.

 

Používá se k sýření mléka při výrobě tvarohu a některých sýrů.

Plastové kanystry po 25 kg (velkoodběratelé).

 

Plastové lahvičky po 50 či 200 ml (maloodběratelé).

6 měsíců od data výroby v chladnu a temnu.

Před expedicí je v laboratoři MILCOM a.s. testována pepsinová aktivita syřidla.

 

Toto syřidlo je průběžně testováno v akreditované laboratoři SVÚ v Jihlavě.

 

Výroba syřidla Laktosin je pod stálým dozorem Státní veterinární správy.

CAGLIFICIO CLERICI

Tekuté dovozové přírodní chymozinové syřidlo živočišného původu o síle 1 : 15 000 v poměru 75 % chymozinu a 25 % pepsinu.

 

Vhodné pro výrobu všech druhů sýrů s krátkou nebo dlouhou dobou zrání.

Plastové kanystry po 23 kg.

V temnu při teplotě 3–7 °C po dobu 12 měsíců.

Každá fáze výroby tohoto syřidla je pod okamžitou kontrolou.

 

Výrobce je držitelem certifikátu ISO 9002.

LAKTOCHYM

Chymozinové syřidlo o síle 1 : 5 000, 1 : 15 000 nebo 1 : 60 000.

 

Toto syřidlo je vhodné pro výrobu všech druhů sýrů s krátkou nebo dlouhou dobou zrání.

Plastové lahvičky po 50 či 200 ml

(maloodběratelé).

 

Plastové kanystry po 25 kg.

V temnu při teplotě do 8 °C po dobu 6 měsíců.

Toto syřidlo je průběžně testováno v akreditované laboratoři SVÚ v Jihlavě.

MICROCLERICI

Tekuté dovozové syřidlo mikrobiálního původu o síle 1 : 60 000. Toto syřidlo je vhodné pro výrobu všech druhů sýrů s krátkou nebo dlouhou dobou zrání.

Plastové kanystry po 23 kg.

V temnu při teplotě 4–8 °C po dobu 12 měsíců.

Splňuje požadavky Expertní komise pro potravinářská aditiva na čistotu a doporučení pro potravinářské enzymy Scientific Committee for Food EU.

 

Každá fáze výroby tohoto syřidla je pod okamžitou kontrolou. Výrobce je držitelem certifikátu ISO 9002.

 

informace a objednávky

Nacházíte se: Home > Závod TÁBOR > Produkty > Syřidla >
csen

E-SHOP